Registru de bani personali

Tiparim in regim de urgenta sau livram din stoc Registru de bani personali.

Preturi Registru de bani personali (format inchis): 210×297 mm

Tiraj 

1

2-5

6-10

11-50

Pret in RON

50

40

30

25

Timp de lucru

1 zi

1 zi

 1 zi

 1 zi

Preturile sunt in RON si nu incud TVA.

Registrul de bani personali, reintrodus luna aceasta în legislaţie, este prevăzut de OUG 8/2015 şi de Ordinul 513/2015.

Conform reglementărilor, operatorul economic este cel obligat să asigure înregistrarea banilor deţinuti de angajaţi la ora începerii programului de lucru.

Ce carton folosim?

La registrele de bani personali se foloseste o coperta de 300 g iar in terior hartie mata de 80 g. Prinderea se face prin capsare si lipire – pentru o rezistenta cat mai buna in timp la utiliare.

Arata unui prieten:

Tipografii Bucuresti

Tipo Media – una dintre cele mai mari Tipografii din Bucuresti

Deschisa de peste 10 ani, Tipo Media face parte dintr-o lista scurta de tipografii care au rezistat pe piata romaneasca prin munca, servicii prompte si de calitate.

Oferim servicii de print digital (pentru lucrari urgente in tiraje mici) si tipar offset (pentru lucrari in tiraje medii si mari).
Ne reinventam mereu venind mai aproape de clientii nostri cu module de comanda online si asistenta online ca dvs. sa puteti luat legatura cu noi cat mai rapid si mai simplu.

Suntem situati in Bucuresti si Tulcea dar livram in absolut orice oras din Romania prin curierat rapid:
afise publicitare, carti de vizita, calendare, reviste, brosuri, cataloage, bannere de mari dimensiuni, etichete, fluturasi, flyere, pliante etc. realizate pe utilajele noastre Heidelberg.

tipografii


Oferim si servicii DTP de grafica si design pentru print – pentru a asigura un serviciu cat mai complet, de la A la Z. Dvs. veniti cu textul si ideea produsului si noi il realizam de la cap la coada pentru dvs in una din tipografii (Bucuresti sau Tulcea)… oricare este mai apropiata.

Tipografiii si Designerii nostri se vor asigura ca produsele dvs. vor fi realizate in cel mai scurt timp, la cel mai bun pret si cel mai important – la cea mai buna calitate.

Arata unui prieten: